Om oss

Tom Bygg AS

Om oss

Tom Bygg AS er et Norges-basert entreprenørselskap som har vært i drift siden 2020. Vi har spesialisert oss på omfattende byggetjenester, inkludert prosjektering, innhenting av byggetillatelser fra lokale myndigheter, betongarbeid, snekring, og etterbehandling. Vårt hovedmål er å hjelpe eiendomsbesittere med å forvandle underutnyttede rom, som kjellere og loft, til beboelige områder.

Vårt team på seks eksperter innen ulike områder av byggearbeid på hvert prosjekt fra start til slutt, effektiviserer byggeprosessen, sparer tid og penger, og sikrer resultater av høy kvalitet. Vårt mål er ikke bare å levere eksepsjonelle byggetjenester, men også å tilføre eiendommen betydelig verdi og skape en passiv inntektsstrøm gjennom å leie ut tidligere ubrukte arealer.

En pålitelig partner i byggebransjen

Kunden i fokus

I Tom Bygg AS prioriterer vi å møte de unike behovene og kravene til hver enkelt oppdragsgiver, for å sikre at deres visjon blir en realitet. Vårt fokus på kundetilfredshet og kvalitetsutførelse har gitt oss et rykte som en pålitelig og betrodd partner i byggebransjen.

Er du på utkikk etter snekker?

Ta kontakt med oss i dag!

Tom Bygg AS prioriterer å møte kundens unike behov og krav, slik at vi kan realisere visjonen deres. Vårt fokus er at kunden er fornøyd og at vi leverer håndverk i topp kvalitet. Dette har gjort oss til en kjent og trygg byggpartner.

Er du på utkikk etter en snekker til små eller store jobber? Ta gjerne kontakt med oss i dag!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.