Totalrehabilitering av bad

Våre tjenester

Totalrehabilitering av bad i Trondheim og omegn

Badet er et av de mest brukte rommene i huset ditt. Det er det første rommet du besøker om morgenen og det siste før du legger det. Et baderom skal fungere døgnet rundt.

Om du har et gammelt bad du skulle ønske så litt bedre ut, kan vi hjelpe deg med det. Med vår erfaring og fagkunnskap sørger vi for at du får det drømmebadet du alltid har ønsket deg! Det er heller ingen tvil om at badet er et av de dyreste rommene i huset du investerer i.

Vi gir badet ditt et moderne uttrykk til en pris du kan leve med.

Totalrehabilitering av ditt gamle bad

Er ditt gamle baderom fullt av sprekker, eller lekker det på badet? Slikt kan føre til vannskader og igjen til mugg og råte, med en enda større regning enn om du tar problemet tidlig. La oss oppgradere badet ditt slik at du kan slappe av med en lang dusj eller et godt bad.

Med gode kontakter og leverandører, sørger vi for at alt badet ditt trenger blir levert og montert slik det skal monteres. Vi leverer totallrehabilitering av bad i Trondheim og omegn.

Samarbeidspartner
norfloor logo
Er du på utkikk etter snekker?

Ta kontakt med oss i dag!

Tom Bygg AS prioriterer å møte kundens unike behov og krav, slik at vi kan realisere visjonen deres. Vårt fokus er at kunden er fornøyd og at vi leverer håndverk i topp kvalitet. Dette har gjort oss til en kjent og trygg byggpartner.

Er du på utkikk etter en snekker til små eller store jobber? Ta gjerne kontakt med oss i dag!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.